Gezichtsbehandelingen

Alle behandelingen worden uitgevoerd met de hoogwaardige producten van IK Skin Perfection. De producten van IK Skin Perfection worden volgens het NO-label gemaakt en bevatten hierdoor geen synthetische stoffen. Dankzij de innovatieve samenstelling van hoge concentraties werkstoffen is vrijwel elk huidprobleem te behandelen. Voor een optimaal effect geef ik na iedere behandeling een advies voor thuisgebruik van de producten, zo weet jij precies wat er bij jou huid past en heb je de mogelijkheid dit thuis door te zetten!

 

 

 

 


Basic

Deze behandeling is perfect wanneer u weinig tijd heeft en toch even wilt ontspannen en de huid een oppepper wilt geven. De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, een diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, een masker en wordt afgesloten met een dag verzorging. 

 

 

Basic 30 minuten | € 28,50

 Compleet

Voor een maximale verbetering dient de huid altijd teruggebracht te worden naar haar natuurlijke conditie en huidflora. De combinatie van een milde maar effectieve behandeling en een volledig op uw huidindicatie afgestemde thuisverzorgingsprogramma zorgen ervoor dat uw huid in balans wordt gebracht en dat het immuunsysteem van de huid hersteld wordt.

De behandeling bestaat uit: Oppervlakte reiniging, epileren & verven wenkbrauwen, diepte reiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, massage masker, dag verzorging.

 

Compleet 60 minuten | € 48,50

 

Behandelingen Skin Remedy


Luxe

De Luxe behandeling is een intensieve behandeling en waarbij uw huid hersteld wordt.

We bouwen het conditieniveau van uw huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen en met behulp van ondersteunende producten optimaliseren we de huidconditie en bouwen de samen met u uw huid stap voor stap op. 

De behandeling bestaat uit: Oppervlakte reiniging, epileren/verven wenkbrauwen/verven wimpers/harsen gelaat, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, werkstoffen insluizen met stoom, massage met geurende oliën, masker, dag verzorging.

 

 

Luxe 90 minuten | € 68,50 

Behandelingen Skin Remedy


Acne

 

De acne behandeling is een sterk reinigende en kalmerende behandeling. Door gebruik te maken van antibacteriële producten zullen de ontstekingen kalmeren en uiteindelijk verdwijnen.


De behandeling bestaat uit: Oppervlakte reinigen, diepte reiniging, ozon stoom, verwijderen onzuiverheden, kalmerend en reinigend masker, dag verzorging, thuis advies.

 

 

 

 

Acne 60min €48,50

 

Behandelingen Skin Remedy


Couperose

 

Een behandeling die het verstevigen van de vaatwandjes ondersteund en waarbij eventueel grote opvallen couperose vaatjes doormiddel van diathermie verwijderd kunnen worden.

De behandeling bestaat uit: Reinigen, verwijderen storende adertjes met de Telegone -> via Diathermie (hoogfrequente wisselstroom en gelijkstroom), nabehandeling, dag verzorging, advies en product voor de nabehandeling thuis.

 

 

 

Couperose 45 min €38,50

 Rosacea

De behandeling van rosacea is gericht op het kalmeren van de inflammatoire huid en het verwijderen van de onzuiverheden. Dit doen we door de bacterie groei aan te pakken en de de natuurlijke barrière laag van de huid te herstellen zodat de weerstand van de huid weer kan worden opgebouwd. 

De behandeling bestaat uit : Oppervlakte reiniging, diepte reiniging, verwijderen ontstekingen, reinigend en ontsteking remmend masker, nabehandeling, dag nacht verzorging, thuis advies, voeding advies.

 

 

 

 

Rosacea 60 min €48,50

 Pinnen kan!

Huid Studio 4a. https://www.huidstudio4a.nl

 

KVK: 67672957